Annons
Annons

fyra bra

barbour_Kristin_lagerqvist-1085

Igår jobbade jag hemma hos Jennie efter lunch.
Innan vi slog oss ner framför datorn så tvingade jag ut henne i bitande vindar för att dokumentera fyra sjukt bra köp som jag vill rekommendera.

barbour_Kristin_lagerqvist-1084

Jo. En oljerock är ta mig tusan det bästa köpet jag gjort. Min är vintage och en Barbour, lite oversized sådär i manlig modell så en stor kofta får plats under.  Ett par Dr Martens är också väldigt bra att ha tycker jag.

Annons

Och min tredje rekommendation är en riktigt bra ryggsäck. Jag bär mycket i mitt jobb och behöver packa med mig både tung kamera och dator. Det bästa är att ha allt på ryggen så jag både kan cykla och ta mig fram smidigt. Blir alldeles sned och får ont när jag bär en bag på höger arm med tung packning. Jag har en Haglöfs. Life savers denna januari.

barbour_Kristin_lagerqvist-1092

Sushi är alltid ett bra köp.

barbour_Kristin_lagerqvist-1096

Väl inne i värmen förälskade jag mig i Jennies nya bok om varbergsfotografen Mathilda Ranch och måste verkligen snarast få tag på en egen.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar