Annons
Annons

gärna i mitt vardagsrum

tumblr_o9lhsjJTo31u0jhn8o2_1280

Satt och letade inspiration till ett jobb jag ska göra och ramlade över dessa bilder från Tine K’s New Fall Collection 2016. Visst har jag sett dem innan men jag har inte fastnat i varje bild på samma sätt förr.

Annons

tumblr_o9lhsjJTo31u0jhn8o5_1280

Älskar hur de stora växterna får ta plats och de dova men ändå lekfulla kulörerna. Bra bredd på soffan också.

tumblr_o9lhsjJTo31u0jhn8o3_1280

Det här skrivbordet och hyllan skulle lätt kunna få flytta in.

tumblr_o9lhsjJTo31u0jhn8o4_1280

Ska genast samla ihop mina mässingsljusstakar och rädda vad som räddas kan av mina stora gröna växter jag glömt (läs förträngt) i växthuset.
Nu blir det god natt.
Men först ett avsnitt av The Crown. Hoppas jag inte somnar idag.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar