Annons
Annons

godis på lördag

En kopp kaffe till och regnet faller
utanför. Jag lyssnar på Jonathan Johansson.
Och gårdagens sommarkväll ligger
kvar och myser i kroppen.


Hej Lördag. Hej 
kära sommar.
Jag vill ha dig mer än du anar.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

8 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar