Annons
Annons

do great work

old house (3 av 7)  She’s back. Miranda Rebecca. Skönt. för jag håller på att gå bananas över allt jag behöver styra upp. Allt från nya produkter som ska upp i butiken och fotas till  momsdeklarationer som ska in och nya trycksaker som ska hämtas…. old house (5 av 7) Så därför tycker vi båda att vi behöver en dag tillsammans och har bokat in en torgdag med bubbelbelöning efteråt  på lördag. Vi kommer alltså stå och sälja våra produkter från For Good Luck på Varbergs torg. Om det inte blir regn förstås, då står vi över… old house (1 av 7) old house (2 av 7)  old house (4 av 7) Jag får kolla väderleksprognosen och återkomma i detta ärendet tror jag allt… old house (6 av 7)

Annons

Här hemma blev det måndag med besked och min minsta kämpar med astma medan jag bollar med hönor, tonåringar och Mine Craft- mästaren.

old house (7 av 7)

” The only way to do great work is to love what you do.

If you haven’t found it yet, keep looking. Don’t settle.

As whit all matters of the heart, you’ll know when you find it.”

/Steve Jobs

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar