Annons
Annons

hallon och jag heter inte miriam

igor_garden _kristin lagerqvist-2028

Denna måndagsmorgon är solig och extra långsam. Igor är hemma och jobbar med mig idag efter en natt med jobbig astma.igor_garden _kristin lagerqvist-2030

Vi har det rätt bra. Dricker varmt, virar filt runt om och läser lite bok innan andra måstigheter påbörjas.igor_garden _kristin lagerqvist-2055

Annons

Sedan plockar vi hallon i morgonsolen och gnäller lite över kalla fötter i skuggan.igor_garden _kristin lagerqvist-2059 igor_garden _kristin lagerqvist-2063 igor_garden _kristin lagerqvist-2064 igor_garden _kristin lagerqvist-2067 igor_garden _kristin lagerqvist-2049Här får du ett tips. Jag har inte läst den själv än med de säger att den är riktigt bra…

Hej på dig.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar