Annons
Annons

Hälsning från en söndag i september

sunday__Kristin__Lagerqvist-8423

Hej. Här kommer en varm hälsning från en mjuk söndag.

sunday__Kristin__Lagerqvist-8425

Trädgårdsfynd.

sunday__Kristin__Lagerqvist-8430

Doften av dessa rosor är helt fängslande och beroendeframkallande. Visste du förresten att du måste klippa av alla dina knoppar på rosenbuskarna när kylan slår till? Annars går den inte ner i vintervila, fryser till och knappt ger dig några rosor under nästa års säsong.

Annons

sunday__Kristin__Lagerqvist-8428

Fann ett stort Yatzy i trä när jag städade i hallen.

sunday__Kristin__Lagerqvist-8433

Sedan åt vi omelett och nyskördade solvarma tomater.

Hoppas du också haft en fin dag.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar