Annons
Annons

Hantverket bakom Raku dolls

hammarpossekristin.lagerqvist-7718

Är du lika nyfiken på hantverket bakom konst som vi är?hammarpossekristin.lagerqvist-7559 hammarpossekristin.lagerqvist-7655

Johanna och jag frågade om vi fick följa med Lisa Hammar Posse medan hon skapade sina populära Raku Dolls.hammarposse_kristin.lagerqvist-7745hammarposse 2_kristin.lagerqvist-7728Ta del av hela reportaget här och ha en riktigt skön påskdag nu.

 

 

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar