Annons
Annons

havet är bästa medicinen

autumn_kristin_Lagerqvist

Stanna upp och andas. Se säsongernas skiftningar nere vid havet. Basta och doppa sig i havet och dricka varm Irish på bryggan efteråt. Låta söndagsmiddagen vara i fyra timmar. Sova ut.

autumn_kristin_Lagerqvist-3

Det var dags för mig att stämpla ut lite och lyssna på min kropp efter senaste tidens maratonlöpning.
En inställd inköpsresa till Indien, olika deadlines och  leveranser, en oro jag bär på och annat som suger energi puttade mig tyvärr över bord. Lite vila på detta och rätt prioriteringar så är jag säkert på banan igen snart.

Annons

autumn_kristin_Lagerqvist-5

Havet är alltid den bästa medicinen för läkning. Nere vid Subbe Fyr i Varberg är färgerna minst sagt magiska.

autumn_kristin_Lagerqvist-4

Jag matchade med mina skor och tog också på glittriga sockar för optimal peppning.

autumn_kristin_Lagerqvist-2

Finns egentligen ingen annan plats i världen där jag vill vara på  just nu.

autumn_kristin_Lagerqvist-6

autumn_kristin_Lagerqvist-7

Att få cykla och gå här varje dag året om i olika väderförhållanden måste vara den absolut bästa vardagslyxen i hela världen. Slår alla doftljus, resor, designlampor, fredagsbuketter och Rodebjer-byxor med hästlängder om du frågar mig.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

13 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar