Annons
Annons

Hej från torsdagen

Torsdag_Kristin__Lagerqvist-3097

Idag åkte en varm grön trenchcoat på när jag cyklade iväg. Är det höst nu alltså? Känner mig både redo och inte alls faktiskt…

Torsdag_Kristin__Lagerqvist-3104

Hallen i förmiddagssolen. Låt inte dig luras. Bakom de vita dörrarna råder kaos med för små regnkläder, hundra par skor och säkert minst fyra ouppackade strandväskor med mosade bananer.

Annons

Torsdag_Kristin__Lagerqvist-3106

Jag har börjat på båda. Så osmart. Vilken är bäst? Kan du hjälpa mig?

Torsdag_Kristin__Lagerqvist-3108

Från den ena röran till det andra. Vi har helt slutat äta vid detta bordet då här råder ständig byggnation och koncentration varje dag. Rätt mysigt. Häromdagen när det regnade fick jag tända levande ljus och servera mackor mitt i bygget. det var beställt. Sommarlovsmamma. Vad är vore väl en dans på Way out West egentligen… 😉

Fin dag till dig.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar