Annons
Annons

hej från vår trädgård

garden_landet_kristin lagerqvist-9362

Hoppsan vad det växer. Vi håller på och smälter bort i vår trädgård och har inte lyckats ta oss ner till stranden än. Kanske är vi lite sega efter gårdagens kräftskiva i ärlighetens namn. Jag lyssnar  på sommarprat liggandes i en stol på altanen och då och då avbryter jag barnens lek med melon, glass eller isvatten.garden_landet_kristin lagerqvist-9382

Annons

Kaftanen såg jag på Marie när jag fotade hos henne för någon vecka sedan och klickade hem en till mig själv med en gång. Och här är den ju, en av de nya tatueringarna.garden_landet_kristin lagerqvist-9387hej hej, nu ska jag väcka tonåring och leta upp ett nytt sommarprat att vila i skuggan till…

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar