Annons
Annons

Hela Sverige står i blom – min trädgård likaså

home__Lagerqvist-8408

Några dagars ofrivillig paus blev det här på bloggen. Jag blev sjuk på vägen hem från den Rosa staden. Men nu är jag på benen igen och njuter lika mycket av sommarvärmen som du.

home__Lagerqvist-8395

Kan inte riktigt förstå att sommaren kom till Sverige medan jag promenerade runt i en trädgård full av påfåglar på andra sidan jorden.

Annons

home2__Lagerqvist-8397

Hemma i min trädgård blommar det absolut vackraste körsbärsträdet. Vilken härlig överraskning!

home__Lagerqvist-8400

Och kolla tassarna! Utkarvade i marmor och jag kunde helt enkelt inte motstå att ta med dessa fina hem från Jaipur.

home__Lagerqvist-8403

Det är inte bara körsbärsträdet som blommar. Även äppelträdet har fått fart och päronträdet har nästan blommat över. Ser fram emot att fylla pallkragarna med ännu mer blomster i form av jätteverbenor, rosenskåror och krysantemum. Här bakom äppelträdet ska för övrigt vårt växthus byggas upp. Vi väntar oss det i juni och det ska bli kul att dela med mig av bygget här på bloggen.

home2__Lagerqvist-8406

Härliga varma dagar med kaffe i solen under rosbuskarna. Och visst är det en jättevallmo jag anar där längs husväggen…? Det är fantastiskt roligt att se vad som kikar upp ur marken i vår nya trädgård.

home__Lagerqvist-8407

Apropå rosor. Har du läst i senaste Elle Decoration där de har det vackraste reportaget från Rosengården. Älskar hemmet.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

8 kommentarer

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar