Annons
Annons

Helgen i växthuset

Jag tillbringade helgen med familjen och med min trädgård. Från tidig morgon och fram till skymning. De här första vårdagarna, med kaffe under äppelträdet och händerna i jorden gör något med mig. Mår så himla bra av detta uteliv.

Annons

Under morgonen låg en dimma över trädgården, växthuset var immigt vackert och doftade starkt av narcisser. Jag möblerade om därinne och bar in ett stort planteringsbord som jag ställde mot en av väggarna.

Sedan plockade jag en bukett ur rabatten och ställde vid bordet också innan jag sådde tomat, malva och basilika.

Det blev en del krattande också förstås. Två nya syrenbuskar grävde jag ner och sedan blev det plötsligt strålande sol och så varmt så jag fick jobba i t-shirt.

Någonstans där fick jag fullt upp med barn, mat och uteliv och kameran fick vila.

Fast när barnen somnat smög jag ut igen för att bära in grejer jag dragit fram och ställa iordning mina verktyg. Och så funderade jag på hur jag kunde bygga nya ben till planteringsbordet. Kanske använda en loppisfyndad byrå som skivan kan vila på i ena änden eller något. Då kan jag få plats med fröer och små verktyg där… Och pennor, papper, penslar.. för den som är sugen på att måla därinne en regnig vårdag.

Från mitt badrumsfönster när jag borstade tänderna. God natt lilla fina glashus. Ser fram emot en härlig säsong tillsammans.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar