Annons
Annons

hemma hos anna

anna malmberg 1

Fotografen Anna Malmbergs blogg på Elle har jag följt hur länge som helst. Fantastiska foton!! En stor inspirationskälla verkligen. Numer driver Anna bloggen Northern Delight på Elle Decoration och med hennes känsla för stil och foto är det verkligen en riktigt fin blogg tycker jag.

Annons

anna malmberg 2 anna malmberg 3

Amelia och Ulrika har hälsat på med kameran och gjort ett fint reportage till Lovely Life.anna malmberg 4Jag gillar verkligen tapeten i sonen Sonny Lous rum. Det får bli något liknande till Igor tror jag…

Se hela reportaget här.

Foto: Amelia Widell

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar