Annons
Annons

”Hemma hos” med Lovely Life

IMG_5615-1024x683

Jag är så galet stolt över allt fint som skapas på Lovely Life just nu. Bra samarbeten och nya coola bloggare som flyttar in. Att vi jobbar på som tusan med den redaktionella sidan märks och får fin respons. I början av veckan publicerades Ulrika och Amelia detta sjukt fina hem. Hur mycket fina detaljer som helst. Jag älskar köket med det vackra bordet.

Annons

IMG_5613-1024x683-1024x683

Cimon och Adnan har inrett med stil helt i min smak. Utvalda saker som man inte finner någon annanstans.IMG_5609-1024x683

Jag är helt kär i den blå färgen i sovrummet.IMG_5648-1024x683Seså. In och kika på fler bilder och ta del av en riktigt bra intervju med killarna. Imorgon publiceras nästa reportage på den redaktionella sidan och den kommer från min sida av landet, västkusten.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar