Annons
Annons

humle – the secret gardener

humle_kristin lagerqvist-9432

Jag älskar boken The Secret Gardener. Gillar språket, fotona, kunskapen som så generöst delas och tonen som är rapp och hjärtlig.humle_kristin lagerqvist-9435

I ärlighetens namn satt jag inte många minuter och bläddrade här med mitt te medan solen sjönk över trädtopparna. Knappt alls.. jag vattnade trädgården, badade barn och nattade dem sedan i en mysig evighet för att sedan ta tvätten, mailen och annat måst.

Annons

humle_kristin lagerqvist-9441

Men jag ville ändå visa humlen jag fann i boken. Detta är mina…humle_kristin lagerqvist-9436

…som snart ser ut så här.  Vackert! Inte sant?

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar