Annons
Annons

I de svenska fjällen

ski_Kristin_Lagerqvist

Vi avslutar 2016 och påbörjar det nya året i de svenska fjällen. Dagar fyllda av vänskap, kärlek, skidåkning, god mat och fantastiska naturupplevelser.

ski_Kristin_Lagerqvist-2

Jag varvar skojig utförsåkning med familj och ensamma reflekterande stunder i längdskidspåret.

Annons

ski_Kristin_Lagerqvist-6

Jag älskar när vi tränger ihop oss sjutton runt middagsbordet om kvällen och barnens ögon lyser av lycka när alla får berätta sina önskningar inför det nya året. Någon vill göra fler mål under kommande säsong och en annan vill vara mindre blyg. En annan vill njuta av god mat och en tredje vill träna mer.
Igor vill bli kung under kommande år. Den finaste.

ski_Kristin_Lagerqvist-3

Mysiga stunder i bastun då himlen färgas rosa och benen är alldeles möra.

ski_Kristin_Lagerqvist-4

Tidiga morgnar med kokt ägg och oboy i glaset.

ski_Kristin_Lagerqvist-5

Nu drar vi hemåt och jag längtar så det värker i hjärtat efter en promenad längs havet och ett dopp i det blå.
Men jag får vänta ett slag till för jag ska bara hem och packa om för att kasta mig in i en taxi och åka på jobbresa.
Ses på en annan kontinent.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar