Annons
Annons

I köket idag

kitchen__Lagerqvist-0143

En dag att komma ikapp. Jag jobbar hemifrån och blandar packning med mail och redigering.
Vid lunchtid bläddrar jag i två magasin. Mind the Gap som bästa Olof Händen står bakom är verkligen vacker så den måste jag plocka fram igen.

Annons

kitchen__Lagerqvist-0148

kitchen__Lagerqvist-0145

Och senaste Residence är jag naturligtvis också tvungen att kika lite närmre i då jag hört så mycket gott om reportaget Lotta Agaton stylat hemma hos en av grundarna till Göteborgs stolthet Artilleriet.
Rumslinden! Herregud så sjukt fin.

kitchen__Lagerqvist-

I mitt eget kök denna tisdag. Mässingsknopparna och en passande köksreling har kommit upp. Jag klickade hem dem från Byggfabriken och är verkligen nöjd med resultatet. Nu är jag på jakt efter en tjusig blandare…

kitchen__Lagerqvist-0150

Att hänga fram köksgrejerna ger en ombonad och skön känsla tycker jag.

kitchen 2__Lagerqvist-0151

Likadant på diskbänken. Ner med träslevarna i en kruka istället för i lådorna. Kakelplattan fann jag i Istanbul för ett par år sedan. Så fint med svanarna, inte sant?

Önskar dig en fin dag.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar