Annons
Annons

I veckan med Miranda

fgl_Kristin_lagerqvist-4803

Miranda och jag möttes upp i veckan för att styra upp lite i vår butik. Hon packade och jag bråkade med etikettskrivaren i några timmar och sedan var vi så trötta på det hela och behövde göra något skoj.

Annons

fgl_Kristin_lagerqvist-4812

Så vi bestämde oss för att skänka bort en liten purser i gåva till alla som beställer smycken hädanefter. Eller så länge lagret räcker alltså…

fgl_Kristin_lagerqvist-4816

Just nu har vi dessa tjusiga örhängena som nyhet förresten. De är verkligen festliga tycker jag. Missa heller inte bra kampanjer som vi kör nu. Kika i vår feed på Instagram.

fgl_Kristin_lagerqvist-4831

Sedan målade jag naglarna blå och lyssnade på Veronica Maggio resten av dagen.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar