Annons
Annons

igor och jag

”Rock on, love” / Hannah Lemholt, Love Warriors

De fick feber i natt. barnen. Ingen sov, men fullmånen denna vecka hade liksom gjort mig van vid att ligga vaken ändå.

Vi fångade det sista ljuset bland syrendoft och tung andning.

Annons

Min trötta Igor och jag. Sedan fyllde vi magarna med apelsin och tänkte att nu snart är det helg, ändå. Och är man febrig behöver man inte göra något. Då kan man bara ligga riktigt länge. Eller sitta över en legohög. Riktigt länge.

Regnbågshår/ Style Saint

Och så längtar jag efter ny frisyr.

 

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar