Annons
Annons

Igors rum – blått och senap

kidsroom_Kristin__Lagerqvist-1898

Denna morgon hängde Igor och jag en stund inne på hans rum. Brukar nästan aldrig ta med mig kameran till andra våningen där vi har våra sovrum, badrum och allrum. Men idag så åkte den fram.
Igor väntade på en kompis och var alldeles pirrig i magen av längtan.

Annons

kidsroom_Kristin__Lagerqvist-1899

Här har vi hängt upp en mindre tavelvägg med loppisfynd, foton på äldre släktingar, gamla skor och massa fina print från den fina butiken Mokkasin. Vimpeln är ju också därifrån.

kidsroom_Kristin__Lagerqvist-

Precis som ett skrivbord ska var i 6-årsåldern. I guess. Nästa dörröppning leder in i storebrors rum.

kidsroom_Kristin__Lagerqvist-1901

Det är så smart i ett sådant här gammalt hus. Man behöver knappt några garderober för det finns kattvindar och extra smårum att hänga in kläder och stuva undan leksaker i. Roligt att leka inne i dem också. Högtalaren har barnen ofta skoj med då de showar.

kidsroom_Kristin__Lagerqvist-1906

Igors rum är ganska mörkt då vi valt en mörkare blå nyans på väggarna och har en mjukt grå heltäckningsmatta på golvet. Då är det extra mysigt att bygga kojor och plocka med sig en ficklampa.

kidsroom_Kristin__Lagerqvist-1908

Tapeten beställde jag från Engelska Tapetmagasinet och den heter Nobilis. Den vackra sänghimmeln kommer också från Mokkasin. Senapsgul och blå. En favoritkombo tycker jag.

kidsroom_Kristin__Lagerqvist-1914

Efter lek blev det fika. Vi hade kvar kardemummabullar från Mellby Bagaren på Österlen och kändes oss lite extra tacksamma. Och du, närproducerad honung måste man ju också köpa hem när man är ute och reser i sommarsverige tycker jag.
Ha en fin dag.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar