Annons
Annons

ikea livet hemma

ikea_kristin lagerqvist--2

Under juli och augusti gästbloggar jag på IKEA Livet Hemma. Här är lite av resultatet.ikea_kristin lagerqvist- ikea_kristin lagerqvist-4239Ta del av inlägget på IKEA Livet Hemma där jag tidigare gjort både Morgondopp och  Svalka i växthuset. Kika också på jobben Pella Hedeby gjort på IKEA Livet hemma. Supersnyggt. Pella’s egna blogg är också alltid en källa till mycket inspiration.

Annons

Idag käkar jag deadlines och dricker starkt kaffe. För phu så mycket jobb jag hade att ta tag i efter semestern. Sjukt orättvist med det fina vädret undanför …buhu..

 

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar