Annons
Annons

innan huvudet når kudden

evening_Kristin__Lagerqvist-2721

Vi var på jakt efter kantareller idag. Travade runt i mjuk mossa bland halvnakna granar i sagoskogen.  Barnen somnade i bilen på vägen hem och innan jag själv bäddade ner mig sa jag godnatt till trädgården.

Annons

evening_Kristin__Lagerqvist-2731

Dagens fynd. Inte en enda kantarell. men lite annat fint.

evening_Kristin__Lagerqvist-2735

evening_Kristin__Lagerqvist-2741

kompis. Min Siv.

evening_Kristin__Lagerqvist-2733

evening_Kristin__Lagerqvist-2724

Den här dagen landar mjukt inom. tack.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar