Annons
Annons

Inspiration för badrummet hos Sarah Sherman Samuel

f5bf87f735304fe732e92fcf57bb14f5

Jag klickade mig runt efter inspiration till ett nytt badrum (in my dreams) och hamnade hos bloggaren Sarah Sherman Samuel. Hon har precis renoverat ett fantastiskt badrum och jag blev verkligen inspirerad.Tycker så mycket om den fina bruna kommoden  under handfaten. Och fint med två små handfat också. Plats att ställa massa snygga saker runt om då ju…

Annons

off-the-shoulder-640

Här är hon – Sarah Sherman Samuel. Vacker som tusan också såklart. Ett bloggtips!

bathroom-round-up1

Hon utgick från ett smart moodboard hon skapat inför renoveringen.

bathroom-4-640

Tjusigt. Jag skulle satsat på ett större badkar och en mindre yta för dusch dock.

bathroom-6-640

0288670002_1_100011

Sedan skulle jag inreda med massa grönt och härliga produkter. Som en skön kroppsolja.

063_10568-RGB-ny2

Och en god skrubb. Älskar L:A Brukets grejer.

off-the-shoulder2-640

Hela badrumsinlägget med före och efter bilder finner du här.
Och mer badrumsinspiration hittar du på denna magnifika anslagstavla.
Photography: Sarah Sherman Samuel

 

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar