Annons
Annons

jag är ett Januaribarn

collage

Jag är ju ett januaribarn och firar alldeles snart min födelsedag. Jag har satt ihop ett litet collage om vad jag satt upp på min önskelista i år.

Härliga doftljus fyller jag gärna hemmet med i januari och jag skulle också vilka sätta min första vårblomma i den fina krukan Kakan Hermansson designat för Artilleriet i år. Nya dojor från Veja, ja tack. Den fina blå t-shirten kommer från Filippa K. En ny doft från AGONIST står högt upp på min lista och även den åtråvärda lampan Hobo från Örsjö Belysning. Dream on…
Och ja, jag har börjat träna en hel del och dessa glansiga brallor vill jag också klicka hem.

Annons

Håller tummarna för att något av detta bärs in på frukostbrickan med tända ljus och sång nästa vecka.

Önskar dig en fin fredagskväll.

 

Läs mer:

DELA (10)
PINNA (0)

Kommentera

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar