Annons
Annons

God lunch i Varberg

Detta inlägg kan innehålla reklam för min egna verksamhet.

Häromdagen jobbade Mir och jag ihop. Allt gick i rasande fart som vanligt och vi tog en snabb avstickare för att äta lunch på nya Verket i Varberg. Vilket ställe!

Annons

Har ätit där flera gånger nu och har varit lika nöjd varje gång.

Efter lunch hade vi ett spännande möte i samma kvarter och därefter gick vi en sväng runt i området och stoppade in huvudet hos Blomsterbaren. Så fint!

Älskar hur detta kreativa område har blomstrat upp under det senaste året. Vi har ju haft vår kreativa marknad Kustfolk vid två tillfällen här på Brukstorget och trivts mycket bra.

Efter detta kilade vi vidare men var tvungna att bromsa in och parkera lite snabbt längs denna gata. Rosorna!
Det är visst ett rosår konstaterade ägaren till dessa vackra New Dawn. Jag nickade, höll med och berättade om rosskotten jag fått av grannen.

Vi passade på att fota våra nya randiga kjolar bland rosorna.

Och denna blå klänning jag flyttat in i denna vecka.

Sedan fortsatte fotograferingen hemma. Den uppmärksamma kan faktiskt spana in både en och två nya tatueringar på mig i detta inlägg. Hade ju med mig kameran då jag tatuerade mig förra veckan och ska absolut dela med mig lite därifrån här på bloggen inom kort.

Önskar dig en fin dag.

Läs mer:

DELA (5)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar