Annons
Annons

Juicekällan, Johanna & Artilleriet Studio

artilleriet_studio_Kristin__Lagerqvist-7927

Idag var jag i Göteborg på ett spännande möte angående ett samarbete i höst. Efter jag hade tackat för mig så mötte jag upp min bloggkollega Johanna Bradford för en god lunch. Därefter gjorde vi ett snabbt stop på Juicekällan så Johanna skulle få med sig ett mellanmål och sedan övertalade jag henne att smita in på Artilleriet Studio med mig.

Annons

artilleriet_studio_Kristin__Lagerqvist-7944

Konstigt men jag har faktiskt aldrig varit där förr. Så himla omtalat, fotat och höjt till skyarna.
Jag hade rätt höga förväntningar faktiskt.

artilleriet_studio_Kristin__Lagerqvist-7947

Och wow! Stället överträffade till och med mina förväntningar. Så jäkla vackert!

artilleriet_studio_Kristin__Lagerqvist-7955

Vart jag än vilade blicken fann jag magi. Jag älskar inredningen och den kreativa blandningen med färger, material och former. Mycket växter som gör det ombonat.

artilleriet_studio_Kristin__Lagerqvist-7956

Blev verkligen inspirerad och måste återkomma när jag har lite mer tid.

artilleriet_studio_Kristin__Lagerqvist-7957

Varma applåder till gänget bakom detta koncept! Tusen tack för att man får kika in och gå runt och insupa den fantastiskt inspirerande miljön.

artilleriet_studio_Kristin__Lagerqvist-7965

artilleriet_studio_Kristin__Lagerqvist-7967

Kommer snart igen alltså. Göteborg ligger bara 40 minuter bort med tåg och jag som bor granne med stationen är bortskämd med enkelheten att lätt ta sig dit på ett möte eller en lunch.

artilleriet_studio_Kristin__Lagerqvist-7958

Blev riktigt sugen på att fixa till mitt eget kontor och jobba lite mer fån kontorsstolen. Har fått en vana av att sitta i köket och arbeta…

artilleriet_studio_Kristin__Lagerqvist-7970

Idag hade jag på mig byxor som jag investerade i efter ett varmt tips – Sini pants från Rodebjer. Långärmad t-shirt från Karoline De la Concha. Är riktigt förtjust dessa tröjor och har de i olika färgställningar. Selam betyder fred eller frihet på hebreiska. älskar!

artilleriet_studio_Kristin__Lagerqvist-7952

Återvänder snart igen. kram till Göteborg. Näst bästa staden efter Varberg.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar