Annons
Annons

Julklapp – till dig kanske

granen 2016_krickelin_Kristin_Lagerqvist-2I år fick en blågran flytta in hos oss. Kulören i granen drar lite åt grått eller blått och den är mycket glesare än en vanlig svensk klassiskt grön gran som jag hade förra året.

granen 2016_krickelin_Kristin_Lagerqvist-3

Vi klädde granen med små guldvimplar och lite gyllene kulor. Tror faktiskt vi behöver några fler…
Kanske hinner jag förbi denna butik i veckan.

Annons

granen 2016_krickelin_Kristin_Lagerqvist

I år tänkte jag ge bort ett av mina print till en av er läsare. Det är ”Changed Locations” från en vistelse i Florens för ett par år sedan. Måttet är 50×70 och det enda du behöver göra är att skriva vad du tycker är extra härligt under julledigheten i kommentarsfältet under så har du chans att få printet hemskickat till dig. Du har till tisdag kväll på dig att lämna en kommentar. Lycka till!

granen 2016_krickelin_Kristin_Lagerqvist-4

Blågran i motljus. Älskar vinterljuset när det visar sig.
Önskar dig en fin fjärde advent.

ps. Kika in senare ikväll för att ta del av en inspirerande Söndagsintervju med en favorittjej.

 

Läs mer:

DELA (11)
PINNA (0)

70 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar