Annons
Annons

Julkort

tattoo_Kristin_lagerqvist-8685

Dagarna innan julafton damp det ner ett alldeles särskilt fint julkort i brevlådan. Det var från Sandbergs Wallpaper som gjort tatueringar av deras vackraste tapet. Älskar verkligen blommorna och önskar jag hade haft en vägg över att tapetsera.

Annons

tattoo_Kristin_lagerqvist-8704

Är helt övertygad om att det är deras urduktiga designer Hanna Wendelbo som varit framme med penslarna här. Hon är en fantastisk människa!

tattoo_Kristin_lagerqvist-8702

Dagen innan julafton satt jag en stund nere på klipporna, vilade blicken över vågorna som slog över bryggan i disig vintersol. Sedan gick jag om torget och köpte med en bunt hyacinter hem. De doftar nu gott i hela huset.

tattoo_Kristin_lagerqvist-8677

Vi bestämde oss för att sänka kraven. Köpa mindre och inte stå i köket alla juldagarna. Det visade sig vara ett klockrent val. Och nu vet jag inte om jag ska krypa ner i sängen med en bok eller gå den där promenaden vid havet igen. En väldigt härlig beslutsångest alltså…

KRICKELIN_signatur_small

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar