Annons
Annons

just nu

justnu2_krickelin-4898justnu2_krickelin-4902

Det är skymning och jag och killarna har krupit ner i sängen efter ett bad. Vi har varit iväg på geocaching hela förmiddagen och var alldeles genomfrusna när vi kom tillbaka hem.

justnu2_krickelin-justnu2_krickelin--2

justnu2_krickelin-4891

Hemma hos oss blandar sig ett våldsamt stök tillsammans med långa skuggor på kontoret just nu och jag bestämmer mig för att inte bry mig alls.Vi ligger lätt kvar i sängen och tittar på diverse serier, februarihostar, bygger dagens inköpta legorobot och dricker kaffe…

Annons

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar