Annons
Annons

just nu – morgonstund

morning_Lagerqvist-6825

Just nu hos oss. Vaknar innan barnen idag och strosar runt i tystnaden, dricker citronvatten, sorterar papper och planerar dagen. Gänget kom hem sent från skidresa igår så de sover nog ett stund till…

Annons

morning_Lagerqvist-6823

Kanske bör man plantera om lite stackare här hemma.

morning_Lagerqvist-6820

Dessa små ska i alla fall få nya hem.

morning_Lagerqvist-

Morgonstund med kaffedoft i köket.

morning_Lagerqvist-6827

Min man passar på att förbereda en presentation medan alla sover och jag tänkte sätta igång att fixa lite frukost. Fin dag till dig.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar