Annons
Annons

just pictures

pictures_Kristin_lagerqvist-0990 pictures_Kristin_lagerqvist-1017 pictures_Kristin_lagerqvist-1044

Denna kväll bjuder jag bara på lite vårliga foton från här hemma för efter att jag svept denna tekopp är jag på väg i säng. bums.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar