Annons
Annons

keepin’ it simple

bangkok fgl_Kristin_ lagerqvist-0058

Sitter i mitt favorithörn och redigerar förra veckans foton. Oceans skrålar högt ur högtalarna och kaffet svalnar vid min sida. bangkok fgl_Kristin_ lagerqvist-6239På denna  inköpsresa har vi varit noga med att nosa upp det småskaliga hantverket. Det känns viktigare och viktigare.bangkok fgl_Kristin_ lagerqvist-0057bangkok fgl_Kristin_ lagerqvist-

Annons

Det är inte superlätt. Men vi gör vårt bästa. Nu startar vi till exempel med en liten exklusiv kollektion. Där vi bara har några få av varje produkt. Som halsbandet Mir bär här ovan. Våra hairpins som fungerar lika fint som en inredningsdetalj finns redan i butiken. Kika in här.bangkok fgl_Kristin_ lagerqvist-6211

Tom yam goong. Finns det något godare?

bangkok fgl2_Kristin_ lagerqvist-0059

Jag bar det här smycket igår. Min minsta hade en lång utläggning om Peace-märkets betydelse när han såg det och barnen hade minsann målat dessa på dagis tillsammans och ”fred på jorden är så himla viktigt” sa han med allvarlig blick…
Detta halsband är i silver och vi fann en man och hans tonåriga son sittandes på varsin träpall på marknaden. De skapade unika drömfångare och dessa smycken tillsammans.bangkok fgl_Kristin_ lagerqvist-6257

Till slut målade Mir naglarna blå och vi fotade de sista bilderna i tempelområdet under skymning.

Jag fortsätter här i mitt kontorshörn med nytt kaffe i vid min sida. Hoppas Du får en fin start på veckan.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (1)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar