Annons
Annons

Kontor och Drömkalander med Sanna

Så viktigt att inreda arbetsplatsen så det blir en inspirerande miljö att arbeta på tycker jag.

För ett tag sedan var jag på Sanna Sporrongs kontor i Göteborg. Vi jobbar tillsammans just nu i ett bokprojekt och höll på att avsluta dagens arbetspass.

Annons

Så begåvad tjej alltså. Titta så många fina böcker hon varit formgivare åt.

Skrivbordet. Här märks att någon kreativ sitter om dagarna. Att ha ett moodboard framför sig med saker man inspireras av och gillar för stunden är en bra idé. Dessutom är det väldigt avslappnande och kul att sätta ihop ett.

Växter, hyllor, fina mattor… Inrett som vilken mysig lägenhet som helst. Roligt att ta emot kunder här kan jag tro.

Ett skåp fullt av finheter är naturligtvis en nödvändighet.

Och en hund som vilar vid fötterna då man jobbar är alltid mysigt…

Sanna är vansinnigt inspirerande och har i dagarna lanserat ett eget superspännande bokprojekt – Drömkalendern.

”Drömkalendern är ett verktyg för att ta reda på vad du vill med ditt liv och en hjälp på vägen för att ta dig dit.”

Väldigt klok, inspirerande och vacker. En present till både sig själv och någon man håller av tänker jag. Bra jobbat Sanna!

”Something very beautiful happens to people when their world has fallen apart: a humility, a nobility, a higher intelligence emerges at just the point when our knees hit the floor.” Marianne Williamsson

Klicka dig in hos Sanna för att läsa mer om hennes drömprojekt vetja. Älskar när människor tar det stora klivet och satsar.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar