Annons
Annons

Krickelin i radio

Idag vaknade vi till en gnistrande vit trädgård och strålande sol. Vilken fin dag!
Jag hade bokat upp mig under förmiddagen med en direktsändning hos P4 Halland. De ville komma hit och hänga lite i mitt växthus, dricka te och prata om mitt jobb.
Jag tycker det är roligt och viktigt och prata om vad jag gör i mina verksamheter. Kan tänka mig att det finns en del ganska romantiserade missuppfattningar kring vad en bloggare verkligen gör på en arbetsdag…

Annons

”Går runt lite i sin trädgård, klämmer på lite på några blad, fotar, dricker kaffe och skriver sedan glatt om det i sociala medier för vem som helst att ta del av.”

”Är det ens ett jobb” muttrar någon och surar över alla orättvisor i världen.

Ja, ni som känner mig här och följer mig flitigt vet naturligtvis att jag jobbar mycket och har många verksamheter som jag driver vid sidan av att publicera inlägg här på Krickelin. Det är roligt att beskriva branschen och prata om sociala mediers enorma kraft i samhället.

Jag tog tillfället i akt och städade bort tomatplantorna från odlingsbädden.

Anna Carlsson hade med sig mick och spelade in direkt via en app på telefonen. Sjukt smidigt!
Vi var dock lite oroliga för batteriet i kylan – jobbigt om det hade lagt av…hahahaha…

Jag bjöd på Roiboste, clementiner och mandlar. Så mysigt att sitta här inne med tända ljus på fårfällar. Måste verkligen skaffa fler fällar att lägga i dagbädden.

Det var så vackert med frosten som skapade fantastiska kristallmönster i spindelväv på glasväggarna och små talgoxar och grönfinkar som hoppade runt på taket.
Inspelningen gick bra, det var fyllt av musik och två nyhetssändningar också så jag pratade inte hela tiden. Vill du lyssna så finns det här.

Jag sa hejdå till Anna och började städa upp efter oss.
Men innan jag bar in brickan i köket så gosade Boris och jag i dagbädden. Han får inte ligga i sofforna inne i huset och var supernöjd över att få ligga och mysa här en stund.

Sedan hämtade jag upp dessa hos tryckeriet och grämde mig lite över att jag hade så mycket på min to do -lista när det var så fantastiskt väder.

Du vet väl att Kustfolk äger rum nu till helgen? En kreativ marknad med en mängd fina deltagare. Kom och besök oss vetja.

Fast jag hade bestämt mig för att lägga lunchtimman på en promenad med en vän så jag fick ändå en härlig stund i solen.

Boris var nöjd såklart. Han blev överraskad av tre rådjur och stack iväg som ett skott över klippor och branta stup. Vilken tok!
Tur jag lyckades kalla in honom.

Det är en utmaning att ha en labrador på nio månader. Mer arbete och engagemang än jag räknat med. Ibland vill jag bara stänga ute hundjäkeln och låsa dörren faktiskt. Men en mer kärleksfull krake är svår att finna så han blir förlåten alla gånger. Han tycker bara lite synd om sig själv när han blir uttråkad och vill visa det med att käka upp våra skor och glasögon.
”Det går över om tre år” sa min vän idag och jag låtsades som jag inte alls hörde…

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (1)

7 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar