Annons
Annons

Krysantemum, kontorstid och rå mat

monday_Kristin_ lagerqvist--2

Dahlian byts mot krysantemum här hemma och måndagen faller mjukt ner i knät. Sista tidens fokus på flytt, pusslande med barnen och maxade helger har verkligen blockat många dagar i min almanacka och jag har sett fram emot att beta av en lång jobblista.

Annons

monday_Kristin_ lagerqvist-

Fast jag är så himla bra på att bara gå runt och byta blommor och vatten i vaser…flytta runt och sedan gå ett varv till… känna in rummen. Skärpning på mig och ner i kontorstolen på en gång!

monday_Kristin_ lagerqvist-3934 monday_Kristin_ lagerqvist-3939

Men först vill jag visa den här fina kokboxen jag fick förra veckan. Det är Malin Persson’s talangfulla syster som har skapat en hel box med smarriga recept – Rå Mat av Lina Nilsson. Sjukt inspirerande och smart också att ha dem på stora kort så här. Fina foton på ena sidan och receptet på andra. Jag vill dekororera väggarna med de fina bilderna och sätta igång och göra Pumpasoppan och en drink som heter Vinterljus med en gång.

monday_Kristin_ lagerqvist-3942

Boxen kommer verkligen användas flitigt här hemma. tack så mycket!

monday_Kristin_ lagerqvist-3944

Sådärja. Kontorstid med knäckebröd, te med ingefära och päron och en lista att bocka av.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar