Annons
Annons

Kustliv i Apelviken – varberg

kustliv-

Idag vaknade jag tidigt och sa högt ”jag känner mig nästan lite hög på livet” till min man innan jag ställde mig i duschen och sköljde bort sand och salt.

kustliv-2306

En dag med vattenlek på stranden tillsammans med kvinnor med skratt och tindrande ögon kan göra något med dig.

Annons

DCIM100GOPRO

Jag har massor av foton. Bland annat några där Frida på Trendenser faktiskt står på huvudet på sin bräda… vilken dag alltså..

kustliv-2327 Återkommer alltså med ett långt inlägg om vår härliga dag på stranden. Men jag vill redan nu på morgonen, innan jag springer på jobb, rikta ett varmt och innerligt tack till mina vänner på Surfers som gjorde tiden på vattnet helt makalöst ljuvlig. Tessa, min fina massör och vän, som lärde oss riktigt många bra Yoga moves att använda på stranden i sommar. Och Surf Saloonen, wow, maten och miljön är helt outstanding. Stort tack!!

Tack också till vackra bloggvänner som tog sig till Varberg över dagen och tog del av lite Kustliv. kram.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

8 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar