Annons
Annons

Kvällssol in i vardagsrummet

livingroom krickelin__Lagerqvist-1609

Igår var det ett sådant fantastiskt kvällsljus i vardagsrummet så jag plockade upp kameran.

livingroom krickelin__Lagerqvist-1618

Solen sken in på praktexemplaret av pelargonen Royal Oak. Tänk att det har vuxit sig så stor från en liten stickling efter vårt besök på Gotland.

Annons

livingroom krickelin__Lagerqvist-1612

Trivs så himla bra i detta rum efter det fick denna dovt ljusblå kulör. Ska ge er namnet på kulören så fort det lanseras i butik och går och beställa.

livingroom krickelin__Lagerqvist-1616

Printet med tjejen och kaninen till höger är från Lisa Love och de andra är mina egna.

livingroom krickelin__Lagerqvist-1614

Det var allt från  vardagsrummet just nu.
Lite brådis här då jag ska ha en avtackningsmiddag i växthuset om någon timma. Behöver dock inte laga middagen själv men har lovat smaskiga drinkar och lekar. (!) Vad tänkte jag på där egentligen… ska gå på jakt efter nylonstrumpor, tennisbollar, tamponger och glasflaskor för kvällens utmaningar och satsar på att vara i det vinnande laget såklart.
Och du, det är bra vind här i Varberg så det gäller att vara skarp i skallen och paddla iväg på brädan i viken imorgon. Det finns brädor att hyra om du vill testa.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar