Annons
Annons

let’s go back

Michelbergerhotel_krickelin-5123 Det doftar mustade höstäpplen över  Varberg och himlen färgas rosa då jag cyklar hem. Vill inte var någon annanstans. Bara här i så fall… Michelbergerhotel_krickelin-5128 Michelbergerhotel_krickelin-5131 Michelbergerhotel_krickelin-5135 Michelbergerhotel_krickelin-5148  Let’s go back to Michelberger Hotel in Berlin. Michelbergerhotel_krickelin-5151  Michelbergerhotel_krickelin-5150Michelbergerhotel_krickelin-5161 Michelbergerhotel_krickelin-5206Michelbergerhotel_krickelin-5171 Michelbergerhotel_krickelin-5175 Michelbergerhotel_krickelin-5188 Michelbergerhotel_krickelin-5192 Michelbergerhotel_krickelin-5194  Michelbergerhotel_krickelin-5200 Michelbergerhotel_krickelin-5204  Michelbergerhotel_krickelin-5209 Michelbergerhotel_krickelin-5211                 Tittar tillbaka på äventyr och fram mot nya.

Annons

Samtidigt som jag befinner mig i ett och snusar ner i slumrande blond kalufs och värmer sena mackor i köket med en femtonåring som pratar vilt om epatraktorer och förarbevis.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

7 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar