Annons
Annons

levain i mitt hjärta

Kustbagerirt_krickelin-9521 För några veckor sedan hade jag äran att få jobba med något alldeles särskilt härligt. Nämligen massa croissanter, levain och baguetter från mitt favoritbageri i Varberg, Kustbageriet, ett stenkast från stranden där vi badar och kajen där vi har vår båt.

Annons

Kustbagerirt_krickelin-9509 Så himla glad jag är för mitt jobb. Jag får träffa alla dessa fantastiska kreativa människor som brinner för det de gör och jag lär mig massor hela tiden. Nu vill jag nog bli bagare också… fast skippa nattjobbet… Kustbagerirt_krickelin-9532 Och vem vill inte slå sig ner här och äta en sjukt lång frukost? Lätt jag, i alla fall… Kustbagerirt_krickelin-9536 Kustbagerirt_krickelin-9578 Kustbagerirt_krickelin-9590 Kustbagerirt_krickelin-9598 Kustbagerirt_krickelin-9606 Nu är det sommar bannemej. Salta kvällsbad, fönstret på vid gavel hela natten och morgonkaffet på trappen. Och schersmindoften. Känner du den?

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar