Annons
Annons

Linda Art och Hannah

krickelin vacay_Kristin_lagerqvist-

Ja, där plockades granen bort timmarna innan vid drog till Sri Lanka. Himla skönt. Tyvärr gav det omedelbart ett sug efter att hänga upp nya tavlor och det var verkligen en oklok prioritering. Linda Alfvegrens LA Carport kom hastigt in i en temporär ram och upp på väggen. Sååå fasligt fint foto. Kaktusarna kommer inte fram riktigt rättvist på detta foto på grund av blänket i tavlan men kika på hennes hemsida så får du se hur vackert det är.

Annons

krickelin vacay_Kristin_lagerqvist-9011

Annat plockades ner för att byta plats.

krickelin vacay_Kristin_lagerqvist-9008

En annan favorit kom upp i husets bästa rum. Hannahs Sky Circle från Love Warriors. Love it!

KRICKELIN_signatur_small

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

8 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar