Annons
Annons

linda – min inspiration

43A4729

Under påskhelgen har jag hunnit få ihop en träff med min favoritfotograf Linda Alfvegren. Hon håller mest till i Stockholm eller reser runt på massa roliga fotojobb men då och då semestrar hon och hennes familj i Varberg. Lyllos mig!

Annons

IMG_8010

Alla dessa bilder har jag lånat från Lindas blogg och jag älskar den här sortens ”behind the scenes” – foton och drömmer nu om att åka ut i vida världen och jobba med massa vackra modeller och duktiga stylister som modefotograf. Alltså hur flott!

43A7823

Bild från Nice. Måste åka dit.

IMG_4976

Älskar kompositionen här.

43A7838-1

Och så bästa Agnes. De här jeansen behöver jag förresten verkligen jättemycket.

43A6406

Det är Linda som står bakom magin i The Way We Play’s fina Small Talks med inspirerande mammor.
Och så har hon en webbshop också med fina prints. En superbegåvad Linda helt enkelt!

Läs mer:

DELA (1)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar