Annons
Annons

Livet händer

Hej.

Jag tänker inte ursäkta min frånvaro i sociala medier. Men jag tänker titta in här på bloggen och förklara den. Livet händer.

Jag brukar inte ha problem att jobba här även när jag går igenom kriser. Brukar till och med hitta lite tröst i att jag i alla fall har kontroll här, i mina digitala kanaler,  & kan skapa en vacker miljö där både Du och jag kan trivas och må bra. Men denna vecka har jag inte haft förmågan att skapa något.
Mitt barn är väldigt sjukt. Det har han varit i flera år. Ibland är det bättre och man kan andas hela vägen ner i magen. Ibland sover vi inte på tre veckor, hjärnan är en gröt och trycket över bröstet är omänskligt smärtsamt. Fast jag kan inte dela med mig mer om detta till er här – som ni säkert förstår.
Även om detta ämne borde (måste!) lyftas och vi alla skulle behöva veta mer, utbyta erfarenheter  och informera.
Men det är inte min uppgift. Inte nu. Min uppgift är att klara av göra de få arbetsuppgifter jag lagt på mitt bord idag, försöka sova någon timme, äta, – men främst vara ett stöd och en varm famn.

Annons

Kanske bloggar jag senare idag, eller imorgon. Kanske inte förrän måndag. Sköt om dig så länge.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (40)

41 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar