Annons
Annons

lördag här hemma

saturday_Kristin_lagerqvist-5229

Kors i taket. Idag  var jag uppe och och tog en löpartur vid 08.
Över Varbergs torg då torghandlarna plockade fram blomsterprakt, goda ostar och virkade dukar, ner över strandpromenaden och längs en strålande morgon vid havet. Detta fick jag med mig hem på vägen.
Ser du det runda brödet där? Det är Goda Hopp, döpt efter herrarnas nakenbad några hundra meter bort, ett gott surdegsbröd som penslats rikligt med olivolja och kryddor. Doftar och smakar ljuvligt!

Annons

saturday_Kristin_lagerqvist-5233

Igor blåste upp en stor ballong.

saturday_Kristin_lagerqvist-5242

Och ville helst behålla den för sig själv…

saturday_Kristin_lagerqvist-5251

Annas vackra foto fick en ny ram. En guldig variant från förra sekelskiftet som jag fann på loppis.

saturday_Kristin_lagerqvist-

Idag bär jag jag blått och fick helt plötsligt några timmar för mig själv då resten av familjen drog iväg på äventyr. Härligt att få städa iordning, vattna blommor och dricka kaffet i trädgården med ansiktet vänt mot solen.

saturday_Kristin_lagerqvist-5254

Jag bestämde mig för att sätta några sticklingar av klöver i vatten.

saturday_Kristin_lagerqvist-5260

saturday_Kristin_lagerqvist-5262

Så himla fin växt tycker jag.

saturday_Kristin_lagerqvist-5266

Sedan tog jag med mig en bricka ut i trådgården för att plantera luktärt och ge dessa två små krukor.

saturday_Kristin_lagerqvist-5268

Och nu tror jag att jag ska ringa Lisa för ett dopp på Kallbadhuset eller traska iväg för att finna en fin klängväxt till mitt sovrumsfönster som fortfarande inte fått några gardiner eller persienner. Vilket resulterar att alla i familjen sover så här…hahaha..

Fin dag till dig.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar