Annons
Annons

lördag i trädgården

garden_kristin_Lagerqvist

Idag  värmde oktobersolen upp trädgården riktigt ordentligt så jag bestämde mig för att greja runt i växthus och rabatter. Flyttade stenar, planterade om och knipsade av vissna blommor. Med ungarna runt fötterna och på studsmattan mest hela tiden och sedan lite pannkakor och kaffe på det. fint så.

Annons

garden_kristin_Lagerqvist-2

Ett växthus förlänger verkligen säsongen i trädgården. Speciellt om man har en värmekamin där inne.

garden_kristin_Lagerqvist-4

Jag fann en vacker gungstol som jag var tvungen att bära med mig hem för någon vecka sedan så nu kan jag krypa ihop här med en bok och en filt över knäna under mjuka höstdagar.

garden_kristin_Lagerqvist-5

Siv är med. Hela tiden. Hon lämnar knappt vår tomt och är väldigt kärvänlig.Häromdagen kom hon in med en söt radhake i munnen dock och då blev jag alldeles bestört. Inte ok.

garden_kristin_Lagerqvist-3

Äppelkaka ikväll igen då…

Hoppas du också har en fin lördag.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar