Annons
Annons

luktärt och rosor

Kanske den vackraste buketten i år.
De lila rosorna doftar underbart.
Och luktärten såklart.

Igår bet jag ner alla mina 
naglar när jag surade
runt i självömkans dal.

Inte ok.

miranda


Idag har jag bestämt mig för tvärtom. 


Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

19 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar