Annons
Annons

lupiner, smörblomma, hundkex…

juni_kristin lagerqvist-4263

Det har aldrig varit lätt för mig att ta mig från punkt a  till b under sommartid. Jag måste stanna i varendaste litet vägskäl och backe för att plocka med mig några kvistar hem eller för att bara ha dem där i handen och sniffa lite på då och då.

Annons

juni_kristin lagerqvist-4259Under cykelfärden hem från revisorn plockade jag med mig detta.juni_kristin lagerqvist-4261

Det är så himla kyligt ute men vi försöker ändå sno åt oss  stunder ute i trädgården.
Den här smarta odlingslådan byggde jag ihop för några år sedan. Detta året ska den nog få sig lite svart färg också så vi slipper ”Gislaved Gummi”…

juni_kristin lagerqvist-4264

Filt om axlarna och knäna till testunden.juni_kristin lagerqvist-4267

Kan Du ana doften vid verandan just nu…? Blåregn. mitt bästa!juni_kristin lagerqvist-4269

Hundkexen hamnade här tillsammans med rosen.juni_kristin lagerqvist-4274Och så en jättebukett i hallen.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar