Annons
Annons

Måla väggar med den perfekta kulören

friday__Lagerqvist-

Den här veckan kommer helt klart gå till historien som den mest intensivaste. Är så glad över att jag nått till fredag och kan stämpla ut om några timmar och krama om familjen.

Vecka 19: Direkt efter hemkomst låste Mir och jag in oss i packrummet och slog in uppåt hundra paket innan jag jag insjuknade ett dygn mitt i två deadlines. Usch. Efter det har jag haft möten och fullt upp med förarbete i Göteborg inför ett roligt projekt nästa vecka, hunnit med en och en halv dag på hotellet, packat 70 paket till, kollat provtryck på omslag på tryckeriet, fixat fraktombud till boken och håller nu på och fixar inbjudningar till två roliga event. Boken har legat i tryck denna vecka och jag har inte haft möjlighet att övervaka förrän igår. Phu!
Lägg där till en överfull mailkorg och en lång dialog med en indier angående några hundra kjolar… Dessutom har jag gjort mitt bästa för att vara en närvarande mamma och icke-irriterad fru.
Jag känner mig smått skakig.

Annons

friday__Lagerqvist-8483

Dessutom känner jag mig lite bedrövad över att utanför allt detta blommar det över och jag har missat både det här skojiga och denna vansinnigt tjusiga invigningen. Men. Snart stämplar jag ut och tar familjen i handen och går  ner till stranden med en stor filt, fotboll, räkor och jordgubbar.

friday__Lagerqvist-8485

Och här står den. Den exakt rätta duvblå nyansen som målaren ska stryka över väggarna nästa vecka. Jag har tagit fram den själv med hjälp av Nordsjö Färg och två väldigt trevliga tjejer från Färgteamet i Varberg.
Nyfiken på vilken det blir och vilket rum som ska målas?

friday__Lagerqvist-8487

Sådär. Nu. Bara några timmar till så blir det helg för hela slanten.
Ha en härlig du också.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar