Annons
Annons

Marina, mermaids och rosa blommor

strommafarmlodge_krickelin-5643 Har du besökt Marina i år? I sådana fall har du inte varit ensam om det.. Marina har just nu en fantastisk sommar på

Annons

Strömma Farmlodge och blir lovordad överallt för hennes Bed & Breakfast och fantastiska sommarcafé. strommafarmlodge_krickelin-5625 Jag hade en fotografering idag med Strömma som location och när jag väntade på skjuts därifrån så hängde Marina, Betty och jag runt lite. strommafarmlodge_krickelin-5631 strommafarmlodge_krickelin-5630 strommafarmlodge_krickelin-5632   strommafarmlodge_krickelin-5646 Vi testade självutlösaren på min telefon och tyckte vi var fint matchade med likadana stövlar från STENK. strommafarmlodge_krickelin-5648 …lite svettigt blev det dock då en bil kom körandes och vi hade ställt stativet med kameran med hela dagens foton på grusvägen framför Kvarnen… strommafarmlodge_krickelin-5649 Det där vildvinet alltså… hade önskat att mitt växte på detta sätt… strommafarmlodge_krickelin-5652 Vi drog oss till den för nuvarande rosa gången… alla borde ju få växa upp med en rosa promenadgång… minus mördarsniglar då… strommafarmlodge_krickelin-5657 strommafarmlodge_krickelin- Alla ville posa vid blommorna. såklart. strommafarmlodge_krickelin-5675 strommafarmlodge_krickelin-5679 Väl hemma så bläddrade jag i dagens gåva och tänkte att detta är en bok som passar Kollijox, Miranda Rebecca, mig och barnen perfekt.strommafarmlodge_krickelin-5682strommafarmlodge_krickelin--2 Och en Krickelin -selfie också. för att runda av första jobbdagen efter semestern.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar