Annons
Annons

Mildred & Rut

garden house_krickelin-3868 Så min femtonåring är på läger i tre veckor. Det märks på det stundtals ängsliga mamman att hon saknar fast är rätt tyst ändå. Har både jacka och linne som är hans idag… garden house_krickelin-3882garden house_krickelin-3878 garden house_krickelin-3887 garden house_krickelin-3880 Vi jobbar på in i det sista nu, sjunker ihop framför datorn och dricker den där extra koppen kaffe.

Annons

Semestern hägrar någonstans därborta och helt ärligt, bor man i en sommarstad så är varje kväll som en liten minisemester. Lite surf, kanske grill eller skönt häng på stranden. Det behöver inte vara så krångligt… bara cykla ner och äta en glass liksom.. garden house_krickelin-3891Rut och Mildred. De snackar med mig när jag kommer hem och sedan rafsar de runt bland mina planteringar… garden house_krickelin-3896 livet är fint nu. som hallon, ballonger och dans liksom.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

5 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar