Annons
Annons

Mitt hem i Elle Decoration

krickelin_Kristin_Lagerqvist_Foto_Andrea_Papini

Nu är reportaget som jag och fotografen Andrea Papini gjorde hemma hos mig för magasinet Elle Decoration ute i tidningshyllorna. Reportaget är döpt till ”Det stora Blå” och det passar ju fint eftersom det mesta går i blå toner hos oss. Andrea knäppte denna profilbild på mig framför Lisa Burenius vackra målning och det blev så himla fint ihop med den blå klänningen som är en av mina favoriter.

Annons

krickelin_vardagsrum_livingroom_soffa_tavelvagg_Foto_Andrea_Papini

Roligt att ha en annan fotograf i huset som hittar vinklar jag själv inte funnit än och med ett helt annat uttryck. Jag är jättenöjd med resultatet .

krickelin_blue_wall_door_Foto_Andrea_Papini

Finns som sagt ute i butik nu och du finner även alla foton och storyn om huset här på Elle Decoration.

Fotograf: Andrea Papini

Läs mer:

DELA (36)
PINNA (0)

6 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar